- 0.4 el Sesamolie
- 1 Rode peper
- 100 g Peultjes
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Hemelse biefstuk op tafel.
- Meng in een grote kom de maizena met de bouillon. Voeg de gember, sojasaus, honing, sesamolie en het pepertje toe. Klop alles goed door elkaar. Leg de biefstukjes in de marinade en zet voor minstens 12 uur weg op een koele plaats.
- Laat de biefstukjes na de marineerperiode uitlekken en leg weg tot de grilltijd.
- Doe de olie in een wok en laat goed heet worden. Bak de paprikareepjes, peultjes, waterkastanjeplakjes en champignonschijfjes al omscheppend gedurende 3 minuten.
- Giet de marinade bij de groenten, breng aan de kook en laat even binden.
- Rooster de biefstukjes snel bruin en krokant. Dien op met de groenten in marinadesaus.