Carpaccio

Carpaccio

Smulweb imageSmulweb

Vers gesneden carpaccio van ossenhaas met een homemade dressing van mosterd en honing, geserveerd op een bedje van rucola. Krokant geroosterde pijnboompitjes en kappertjes maken deze klassieker helemaal af.

10 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Carpaccio op tafel.

  1. Maak de dressing door alle ingrediënten goed door elkaar te mengen.
  2. Snijd de sla in hele dunne sliertjes en leg deze in het midden van een bord.
  3. Leg de plakjes carpaccio/ossenhaas op de sla.
  4. Giet de dressing erover en strooi de kappertjes erop.
  5. Brand de pijnboompitten in een koekenpan tot ze lichtbruin en knapperig zijn. Laat ze een beetje afkoelen en strooi ze vervolgens over de carpaccio.
  6. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees