Vleespotje

Vleespotje

Smulweb imageSmulweb

Met dit Vleespotje maak je elke avond bijzonder. Heerlijk gebakken vlees met groente zoals aardappelen, wortelen en paprika. Stoof het vervolgens met bouillon, prei en ui voor extra smaak. Simpelweg heerlijk.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Vleespotje op tafel.

  1. Snij het vlees in stukken.
  2. Maak de aardappelen, wortelen en paprika schoon en snijd ze klein. Snij de prei in grove stukken en de ui in ringen.
  3. Laat de boter bruin worden in een diepe pan en bak het vlees, de ui, de paprika en de prei op hoog vuur aan.
  4. Voeg vervolgens de aardappelen en de wortelen toe en daarna de bouillon.
  5. Sluit de pan af en laat alles op een zacht vuur ruim 1 uur trekken.
  6. Maak tot slot deze stoofpot op smaak met zout, peper en aroma.
eet smakelijk