Mangobavarois

Mangobavarois

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk luchtige mangobavarois gemaakt van kwark, slagroom en verse mango. Serveer met verse aardbeien voor een kleurrijk en fruitig dessert. Laat de pudding in de koeling in circa 4 uur opstijven en garneer met aardbeien.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mangobavarois op tafel.

  1. Week de gelatine circa 5 minuten in ruim koud water. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine. Meng de kwark erdoor.
  2. Verwarm de vruchtendrank. Knijp de gelatine uit en los de blaadjes van het vuur af al roerende op in het hete sap. Roer het gelatinemengsel door het mangomengsel.
  3. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel het mangomengsel luchtig door de room. Was de aardbeien. Houd 8 aardbeien achter voor garnering. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en schep ze door het mangomengsel.
  4. Vet een ronde schaal (inhoud circa 1 liter) in met een beetje olie. Leg een kring aardbeien met de bolle kant naar buiten op de bodem van de schaal. Schep de puddingmassa erop. Strijk de bovenkant glad.
  5. Laat de pudding in de koeling in circa 4 uur opstijven. Stort de pudding op een schaal en garneer met de rest van de aardbeien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Aardbeien