Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Mangobavarois op tafel.
- Week de gelatine circa 5 minuten in ruim koud water. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine. Meng de kwark erdoor.
- Verwarm de vruchtendrank. Knijp de gelatine uit en los de blaadjes van het vuur af al roerende op in het hete sap. Roer het gelatinemengsel door het mangomengsel.
- Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel het mangomengsel luchtig door de room. Was de aardbeien. Houd 8 aardbeien achter voor garnering. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en schep ze door het mangomengsel.
- Vet een ronde schaal (inhoud circa 1 liter) in met een beetje olie. Leg een kring aardbeien met de bolle kant naar buiten op de bodem van de schaal. Schep de puddingmassa erop. Strijk de bovenkant glad.
- Laat de pudding in de koeling in circa 4 uur opstijven. Stort de pudding op een schaal en garneer met de rest van de aardbeien.