Zomerse salade met gerookte kip en aardbeien

Zomerse salade met gerookte kip en aardbeien

Smulweb imageSmulweb

Een frisse en zomerse salade met gerookte kip, aardbeien en cashewnoten. De bleekselderij en de appel geven deze salade een verrassende frisse bite. Top de salade af met een zelfgemaakte kerrie dressing!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zomerse salade met gerookte kip en aardbeien op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in plakjes. Halveer de schoongemaakte en gewassen aardbeien. Snijd de bleekselderij in boogjes. Snijd de appels in plakjes en bedruppel ze met wat citroensap om verkleuring te voorkomen. Hak de noten grof.
  2. Was de schoongemaakte sla, laat uitlekken en sla droog.
  3. Roer voor de dressing de mayonaise, de yoghurt, de chutney en de kerrie door elkaar en breng verder op smaak met wat zout.
  4. Schep de kipfilet, de aardbeien, de bleekselderij en de appel door elkaar.
  5. Verdeel de sla over een platte schaal. Schep er de kipsalade op en bestrooi met de cashewnoten.
  6. Geef de dressing apart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Gevogelte Salade met kip Zomerse salade