Knapperig knoflookbrood

Knapperig knoflookbrood

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke knapperig knoflookbrood als bijgerecht bij je maaltijd of als snack. Meng knoflook, olie, kruiden en kaas en besmeer het brood ermee. Bak af in de oven en serveer direct. Het is ook geschikt om in te vriezen.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Knapperig knoflookbrood op tafel.

  1. Verhit de oven voor op 180 C.
  2. Meng knoflook en olie in een schaaltje. Meng in een ander schaaltje de kruiden met de kaas.
  3. Snijd het brood in ongeveer 10 dikke plakken en besmeer de snijkanten met het knoflook-oliemengsel. Bestrooi met het kruidenmengsel.
  4. Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak het af in de oven gedurende 10-15 minuten.
  5. Serveer onmiddellijk. Om in te vriezen, wikkel het brood in plasticfolie in plaats van aluminiumfolie en vries het in.
  6. Om te bereiden, haal het brood uit de plasticfolie en wikkel het in aluminiumfolie. Bak af in een voorverwarmde oven op 180 C gedurende 25-30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Knoflookbrood