Knolselderij puree

Knolselderij puree

Smulweb imageSmulweb

Deze romige knolselderijpuree is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis. Extra lekker door het toevoegen van een citroen in de pan tijdens het koken. Maak de puree snel en gemakkelijk door gebruik te maken van een staafmixer.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Knolselderij puree op tafel.

  1. Snijd de knolselderij in stukjes en doe dit in een pan. Voeg een in vieren gesneden citroen toe. Kook het geheel gedurende 45 minuten.
  2. Giet de knolselderij af en voeg een pakje room toe. Pureer alles met de staafmixer tot een gladde puree. Breng op smaak met kruiden.
  3. Je kunt de puree van tevoren maken en in een Tupperware bakje bewaren om later op te warmen in de magnetron. Je kunt de puree ook perfect invriezen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Knolselderij