Rauwe andijviestamppot

Rauwe andijviestamppot

Smulweb imageSmulweb

Rauwe andijviestamppot eet je gewoon het hele jaar door. Of het nu zomer, lente, herfst of winter is: deze lichte stamppot kan altijd. Met dit recept maak je de allerlekkerste versie. Binnen een half uurtje staat-ie op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Rauwe andijviestamppot op tafel.

  1. Schil de aardappels en was de andijvie goed. Kook de aardappels en giet ze daarna af. Stamp de aardappels fijn. Maak de stamppot smeuïger met een scheutje melk.
  2. Bak ondertussen de spekjes uit en roer deze samen met het bakvet, de andijvie en de kaas door de aardappels.
  3. Breng de rauwe andijviestamppot op smaak met mosterd, nootmuskaat, peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Andijvie stamppot