Zigeunerzuurkool

Zigeunerzuurkool

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk winters gerecht dat makkelijk 2 uur kan sudderen. Zigeunerzuurkool met rode peper, paprika, uien, wijn en kruiden. Voeg als laatste appel en salami toe en serveer met aardappelpuree.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zigeunerzuurkool op tafel.

  1. Bak dobbelsteentjes spek zachtjes uit.
  2. Voeg de rode peper toe en bak even mee samen met de paprika en gesneden uien.
  3. Voeg vervolgens de zuurkool, wijn en kruiden toe. Laat het geheel 2 uur zachtjes sudderen.
  4. Voeg het laatste kwartier de gesneden appel en salami toe.
  5. Verwijder voor het opdienen de rode peper.
  6. Serveer met aardappelpuree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Appel Aardappelpuree