Verrassing van bladerdeeg met geitenkaas

Verrassing van bladerdeeg met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Ontdek de verrassende smaak van bladerdeeg met geitenkaas en gerookte eendenborst. Verpakt in een knapperig jasje, met een vleugje acaciahoning. Gegarandeerd een succes op elk feestje.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Verrassing van bladerdeeg met geitenkaas op tafel.

  1. Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Wikkel rond elk geitenkaasje een plak gerookte eendenborst en schik het in het midden van het vierkant bladerdeeg.
  3. Lepel over elk geitenkaasje 2 koffielepels acaciahoning en sluit de pakketjes in de vorm van een buideltje.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en zet de bundeltjes erop.
  5. Smeer ze goed in met de losgeklopte eidooier zodat ze mooi gaan glanzen.
  6. Bak ze in 20 minuten gaar in de oven op 180°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Bladerdeeg