Gebakken aardappels in zoete hete saus

Gebakken aardappels in zoete hete saus

Smulweb imageSmulweb

Krokante gebakken aardappels in een hemelse zoete hete saus gemaakt van ui, Spaanse peper, knoflook, tomatenpuree, wijn en suiker. Het beste van beide werelden! Serveer onmiddellijk en laat je smaakpapillen feesten.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken aardappels in zoete hete saus op tafel.

  1. Snijd de aardappels in kleine blokjes en bak ze in wat olijfolie aan alle kanten knapperig bruin.
  2. Fruit de ui met het laurierblad tot deze glazig is. Voeg vervolgens Spaanse peper, knoflook, tomatenpuree en suiker toe. Laat alles vijf minuten sudderen.
  3. Giet de wijn erbij en roer alles door elkaar. Breng het geheel aan de kook en laat het nog tien minuten sudderen. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  4. Giet de saus over de aardappels en serveer meteen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen