Pompoen stoofschotel

Pompoen stoofschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige stoofschotel van pompoen en aardappel is een echte herfst topper. Courgette, paprika en de nodige kruiden maken dit gerecht helemaal af. Geserveerd met rijst. Heerlijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pompoen stoofschotel op tafel.

  1. Verwarm de olie in een ruime braadpan.
  2. Doe de stukken ui erin, roerbak ze even en voeg de pompoen en aardappelen toe. Roerbak weer kort en voeg ook paprika, courgette, laurierblaadjes, de hele peper en de tomaten toe.
  3. Doe een deksel op de pan en laat het gerecht op een laag vuur 20-30 minuten (of tot de aardappel gaar is) stoven.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verwijder de laurier en het pepertje.
  5. Garneer met koriander.
  6. Serveer het gerecht met rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stoofpotje Pompoen