Pompoentaart

Pompoentaart

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk hartige pompoentaart met cashewnoten, danish blue, eieren, slagroom en Italiaanse kruiden. Bak de taart een richel onder het midden in de oven in ca. 30-40 min. goudbruin en gaar. Lekker voor bij de brunch of lunch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pompoentaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Bak de pompoen en Italiaanse kruiden ca. 3 min. zachtjes mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  3. Snijd de danish blue in stukjes. Klop in een kom de eieren los met slagroom en schep de danish blue erdoor.
  4. Bekleed een ingevette taartvorm met de bladerdeeg, druk het deeg aan de rand goed aan. Roer de cashewnoten door het pompoen mengsel en verdeel het over de bladerdeegbodem en schenk het eimengsel erover heen.
  5. Bak de taart een richel onder het midden in de oven in ca. 30-40 min. goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pompoentaart