Gyoza (soort wontons)

Gyoza (soort wontons)

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Gyoza, een soort wontons, gevuld met een mengsel van ingrediënten. Vouw ze dicht en bak ze op in een pan met een anti-aanbaklaag. Voeg water toe en stoom ze tot ze compleet gaar zijn. Eet smakelijk!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 24 Wonton deegvellen
  • 2 Waterkastanje
  • 37.5 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gyoza (soort wontons) op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten voor de vulling.
  2. Doe 1 eetlepel vulling in het midden van het deegvelletje, vouw het velletje dubbel zodat een halve cirkel ontstaat en druk de kanten goed aan. Herhaal dit tot de vulling op is.
  3. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Doe de Gyoza met de "zoom" boven in de pan tot de onderkanten mooi bruin en krokant zijn (potsticker).
  4. Voeg dan het water toe en stoom de Gyoza 1-2 minuten tot compleet gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Chinees Dumplings