Aardappel en kouseband in massala

Aardappel en kouseband in massala

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Indiaas gerecht met zachte aardappelen en knapperige kouseband in massala kruiden. Doop zacht naan-brood onder in de smaakvolle saus. Perfect voor een vullende maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Kouseband
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Aardappel en kouseband in massala op tafel.

  1. Haal de punten van de kouseband en was ze. Snijd ze in stukken van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd ze ook in stukken.
  2. Snipper de ui, tomaat, knoflook en peper. Fruit dit in een wok tot de tomaat zacht is. Voeg de massala toe en roer goed door. Voeg nu de verkruimelde maggi blokjes toe.
  3. Voeg de aardappelen en kouseband toe en voeg een beetje water toe. Kook alles gaar met een deksel op de wok tot het water bijna verdampt is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen