Sloppy joe

Sloppy joe

Smulweb imageSmulweb

Deze Amerikaanse klassieker wil je zeker uitproberen: Sloppy Joe! Rul gebakken gehakt met paprika, ui, tomatenpuree en mosterd maken de ideale hartige topping voor de Italiaanse bollen. Lekker met wat sla en plakjes tomaat. Eet smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Sloppy joe op tafel.

  1. Zet alles klaar.
  2. Bak het gehakt in een grote pan rul. Maak intussen de ui en de paprika schoon en snijd ze klein.
  3. Bak de ui en de paprika al omscheppend ca. 2 min. met het gehakt mee.
  4. Voeg dan de tomaatstukjes met het vocht, de tomatenpuree, de mosterd en de worcestersaus toe en laat het geheel ca. 10 min. sudderen tot een dikke saus ontstaat. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  5. Snijd de Italiaanse bollen open en bestrijk de onderste helften met yogonaise.
  6. Leg de broodjes op vier borden en verdeel de gemengde sla erover.
  7. Schep de gehaktsaus op de broodjes en garneer met plakjes tomaat.
  8. Leg de bovenkant van de broodjes erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kruiden