Hutspot met spekjes en kaas

Hutspot met spekjes en kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze hutspot met spekjes en kaas is werkelijk om van te smullen! Het gehakt samen gebakken met spekjes en hutspot. Vervolgens bedekt met een dikke laag aardappelpuree en kaas. Gehuld in knapperige korstjes gegarneerd met klontjes boter. Oven in en smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Hutspotgroente

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hutspot met spekjes en kaas op tafel.

  1. Maak de puree zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak het gehakt met een beetje olie rul. Voeg spekjes toe en bak even mee.
  3. Voeg hutspot toe. Bak 10 minuten mee op halfhoog vuur.
  4. Beboter de ovenschaal en leg een laagje vlees-groentemengsel op de bodem. Daarop de aardappelpuree en daarna de rest van het vlees-groentemengsel.
  5. Strooi de kaas erover en leg enkele klontjes boter erop.
  6. Schuif de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden en bak het gerecht in 20 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Vlees Kaas Hutspot