Vijgen met ricotta en prosciutto

Vijgen met ricotta en prosciutto

Smulweb imageSmulweb

Een lekker hapje of voorgerecht is deze vijgen met ricotta en prosciutto. Halveer de vijgen, schep er een heerlijke roomkaas die op smaak is gebracht met zwarte peper op en wikkel het geheel in prosciutto. Zo gemakkelijk is het om een culinair hoogstandje op tafel te toveren. Besprenkel de schotel met balsamico en geniet!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vijgen met ricotta en prosciutto op tafel.

  1. Halveer de vijgen.
  2. Breng de light roomkaas op smaak met zwarte peper.
  3. Schep op elke vijghelft 1 à 2 tl roomkaas en omwikkel met prosciutto.
  4. Leg op elk bord vier halve vijgen en besprenkel met balsamico.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kaas Vlees Vijgen