Krokante kerriebloemkool

Krokante kerriebloemkool

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met de spannende smaken van dit recept voor krokante kerriebloemkool. De knapperige textuur en pittige kerriesmaak brengen dit tot een onweerstaanbaar lekker bijgerecht of vegetarische hoofdmaaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Krokante kerriebloemkool op tafel.

  1. Snijd de bloemkool in roosjes en was ze. Kook de roosjes 6 minuten in water zonder zout. Giet af en laat ze een beetje afkoelen. Kluts de eieren in een kommetje. Strooi het paneermeel en de kerriepoeder in een ander kommetje en meng even door.
  2. Haal de bloemkoolroosjes om en om door het ei en het paneermeel. Bak de bloemkoolroosjes in een koekenpan met boter tot ze een krokant korstje hebben. Klaar is je krokante kerriebloemkool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool Gebakken bloemkool