Couscous salade

Couscous salade

Smulweb imageSmulweb

Deze couscous salade met verse groenten en olijven is de perfecte keuze voor een zomerse dag. Het ideale gerecht om te delen met vrienden of familie. Het mengsel van citroensap, suiker en olijfolie zorgt voor een verrassende smaak.

60 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Couscous salade op tafel.

  1. Doe de couscous (bulgur) in een ruime schaal, vul de schaal met water en laat 15 minuten weken. Afgieten in een vergiet/zeef en goed aandrukken, zodat zoveel mogelijk water eruit kan lopen.
  2. Schil de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de tomaat in stukjes. Was de spinazie en de prei. Hak ze, evenals de olijven, fijn.
  3. Meng de basilicum met de spinazie, de prei, de olijven, de komkommer, de tomaat, het citroensap, de suiker, de olijfolie, zout en peper.
  4. Voeg de bulgur beetje bij beetje aan het mengsel toe. Meng goed en laat het een uurtje trekken. Geregeld omroeren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Salade Couscous