Gorgonzolasaus

Gorgonzolasaus

Smulweb imageSmulweb

Verwen je smaakpapillen met deze overheerlijke gorgonzolasaus. Gemaakt met stukjes gorgonzola, gerookte spekjes en slagroom. Heerlijk bij pasta of als dip.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gorgonzolasaus op tafel.

  1. Snijd de gorgonzola in stukken.
  2. Rooster de spekblokjes kort en op hoog vuur in de boter. Neem de pan van het vuur en giet de slagroom erin. Voeg vervolgens de gorgonzola toe en laat deze op laag vuur onder roeren langzaam smelten. Zorg ervoor dat de saus niet meer kookt.
  3. Pas na het opdienen strooi je vers gemalen zwarte peper over de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen