Lamskoteletten met tomatenroomsaus

Lamskoteletten met tomatenroomsaus

Smulweb imageSmulweb

Deze Lamskoteletten met tomatenroomsaus smaken heerlijk bij de tagliatelle. Het lamsvlees is bijzonder mals en de tomatenroomsaus maakt het geheel helemaal af.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 300 g Lamsrack

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Lamskoteletten met tomatenroomsaus op tafel.

  1. Snijd de ontbijtspek en sjalotjes klein.
  2. Zet een pan met water op voor de pasta.
  3. Bak de sjalotjes en ontbijtspek bruin. Voeg hier de tomatenpuree aan toe en bak dit kort.
  4. Leng dit aan met de room, tot het een lichtrode stevige saus is. Voeg de rozemarijn toe, peper en zout naar smaak. Laat dit op laag vuur pruttelen.
  5. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking en bak het lamsvlees.
  6. Schep de tagliatelle op borden, verdeel het lamsvlees eroverheen en schenk de saus over pasta en vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees