Knoflook aardappelen

Knoflook aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Deze knoflook aardappelen uit de oven zijn niet te weerstaan en heel makkelijk om te maken. Krokant van buiten en zacht van binnen. Perfect bij ieder gerecht.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Knoflook aardappelen op tafel.

  1. Verwarm de oven tot 225°C.
  2. Maak het oliemengsel: meng de olijfolie, citroensap, knoflook, zout en oregano. + snij de aardappelen in gewenste grote (door de helft/kwartstukjes)
  3. Doe de aardappelen in een ovenschaal en giet het olie mengsel en water over de aardappelen heen. Meng alles goed door elkaar.
  4. Bak de aardappelen voor 45-60 minuten in de oven en keer ze regelmatig om, totdat ze goudbruin en knapperig zijn geworden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden