Thaise viscurry

Thaise viscurry

Smulweb imageSmulweb

Deze Thaise viscurry is heerlijk romig door de kokosmelk en vol van smaak door de currypasta. De vis wordt zacht en mals en samen met de geurige rijst en frisse komkommersalade heb je een Aziatisch feestje!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Thaise viscurry op tafel.

  1. Verwarm olijfolie in de pan. Bak hierin de groenten en geperste knoflook kort aan.
  2. Voeg kokosmelk en currypasta toe. Breng zachtjes aan de kook.
  3. Snijd de vis in stukjes en voeg deze toe. Breng op smaak met limoensap, zout, Thaise vissaus, en suiker.
  4. Laat alles circa 10 minuten zachtjes doorkoken tot de vis gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry