Viscurry (indiaas)

Viscurry (indiaas)

Smulweb imageSmulweb

Deze Viscurry is een Indiaas lekkerbekje. Rauwe vis gemarineerd in kruidige currypasta en gecombineerd met knapperige preiringetjes, ui, crème fraiche en kaas. Bereid in 55 minuten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Viscurry (indiaas) op tafel.

  1. Snijd de prei in dunne ringetjes en de uien in ringen.
  2. Bak de uien tot ze lichtbruin zijn en voeg de currypasta toe. Bak 1 minuut mee en blijf omscheppen.
  3. Doe de prei onderin een ingevette ovenschaal en leg de rauwe vis erop. Verspreid het uienmengsel eroverheen en verdeel de crème fraîche erover. Bestrooi met kaas.
  4. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 160 graden Celsius en bak ongeveer 45 minuten.
  5. Verhoog de oventemperatuur naar 200 graden Celsius en bak nog 10 minuten zodat de kaas lekker knapperig wordt.
  6. Haal de ovenschaal uit de oven en serveer het gerecht direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry