- 200 ml Jumbo Fruitsap Ananas
- 100 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Gemarineerde varkenssteak op tafel.
- Meng alle ingrediënten voor de marinade in een bak of schaal goed door elkaar. Wentel de halskarbonade een paar keer door het marinademengsel. Laat ze minimaal 6 uur afgedekt marineren.
- Spoel in een vergiet met koud water het zetmeelachtige vocht van de kidneybonen af. Goed laten uitlekken en overbrengen in een schone schaal. Laat mais en boterboontjes uitlekken en voeg deze samen met bleekselderij, paprika, ui, cashewnoten, mayonaise, zure room en citroensap toe aan de kidneybonen. Voeg zout en peper toe en meng het geheel voorzichtig door elkaar. Laat alles 1 uur intrekken.
- Rooster de gemarineerde varkenssteaks aan elke kant 6-7 minuten op een matig hete barbecue.