- 1 tl Korianderzaad
- 2 el Water
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Curry van bloemkool en tomaat op tafel.
- Zet alles klaar zoals hierboven staat.
- Kook de bloemkool 5 minuten in licht gezouten water en laat het daarna uitlekken.
- Kook de aardappelblokjes 10 minuten in licht gezouten water en giet af.
- Verhit de olie in een pan en bak de gember 3 minuten en haal het eruit.
- Voeg de ui, knoflook en pepers of chilipoeder toe in de pan en fruit het 3 minuten. Voeg de specerijen toe en bak nog 3 minuten, af en toe roeren.
- Voeg de tomatenpuree en kokosmelk toe en breng het net tegen de kook aan. Voeg de aardappelblokjes en bloemkoolroosjes toe en kook het in 5-8 minuten net gaar.
- Roer de yoghurt erdoor en laat de curry 2 minuten doorwarmen.
- Garneer met de gesnipperde peterselie.