Gebakken brie

Gebakken brie

Smulweb imageSmulweb

Met dit gerecht kan er niks misgaan! Gebakken brie met knapperige paneerlaag, broccoli, spaghetti en saus van fijngesnipperde ui en knoflook, kortom overheerlijk! Bak de briepunten goudbruin en je waant jezelf in de Franse keuken!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 35 g Champignonsaus mix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken brie op tafel.

  1. Klop het ei met wat peper in een diep bord los. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Wentel de briepunten door het ei en vervolgens door het paneermeel. Laat het paneerlaagje even drogen en paneer de punten nogmaals.
  2. Kook de broccoli in water met zout in ca. 5 minuten beetgaar en giet de groente af. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
  3. Fruit de ui met de knoflook ca. 3 minuten in de hete olie en schep de broccoli erdoor. Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing en schep hem door de groenten.
  4. Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de briepunten in ca. 1 minuut per kant goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas