Speculaas

Speculaas

Smulweb imageSmulweb

Speculaas, wie lust het niet? Maakt het zelf en geniet van de heerlijke geur en smaak van koekkruiden, een vleugje kaneel en speculaaskruiden. Het deeg is makkelijk te maken en uit te rollen, daarna alleen nog in de oven doen.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 20 g Speculaaskruiden

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Speculaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vermeng alle ingrediënten tot een egaal deeg.
  3. Rol het deeg uit tot een rechthoek van 4 mm dik, tussen 2 vellen vetvrij papier.
  4. Leg het deeg op het bakblik en verwijder de bovenste laag papier.
  5. Bak het deeg in ongeveer 25 minuten af.
  6. Laat de speculaas licht afkoelen en snijd het in iedere gewenste vorm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Speculaas