Gevulde courgettebloem

Gevulde courgettebloem

Smulweb imageSmulweb

Deze courgettebloemen zijn gevuld met een cremige mix gemaakt van basilicum, roomkaas, knoflook en olijfolie. Gestoomd in boter en witte wijn, gegarneerd met verse basilicum. Dat klinkt goed!

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 courgettebloem

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde courgettebloem op tafel.

  1. Snijd het puntje van de courgette af.
  2. Snijd de courgette in heel dunne plakjes, zodat er een waaiertje ontstaat. Laat de courgette hierbij aan de bloem zitten.
  3. Meng de overige ingrediënten. Vul hiermee voorzichtig de courgettebloem.
  4. Verwarm wat boter in een pan, stoof de gevulde bloem op een heel zacht vuur, met deksel op de pan, gedurende 7 minuten.
  5. Schep heel voorzichtig de bloem op een bordje en het stoofvocht ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees