Risotto met pesto

Risotto met pesto

Smulweb imageSmulweb

Bereid een heerlijke risotto met pesto in nog geen half uur! Zachtromig, smeuïg en vol van smaak. Serveer de risotto met grof geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino en geroosterde pijnboompitten.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Risotto met pesto op tafel.

  1. Verwarm olie in een pan en bak ui en knoflook glazig. Voeg rijst toe en bak mee tot alle korrels glanzen.
  2. Voeg beetje bij beetje bouillon toe, telkens als de vorige hoeveelheid is opgenomen door de rijst. Laat rijst plm. 20 min. zachtjes koken terwijl je regelmatig roert.
  3. Voeg pesto, room en fijngesneden basilicum toe als de rijst gaar is. Roer goed door.
  4. Serveer de risotto met grof geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino of dunne plakjes (dunschiller!) en strooi er geroosterde pijnboompitten over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Sauzen