Turks kalfsvlees

Turks kalfsvlees

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk mals Turks kalfsvlees. Met paranoten, rozijnen, saffraan en tomatenpuree. Het vlees is heerlijk zachtgestoofd in bouillon met ui en knoflook. Serveer met rijst of aardappelen.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Water

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Turks kalfsvlees op tafel.

  1. Maak knoflook en ui schoon en snijd ze fijn.
  2. Hak de paranoten fijn.
  3. Fruit de paranoten in de boter goudbruin.
  4. Was de rozijnen onder de warme kraan.
  5. Verhit de olie in een braadpan.
  6. Bak het vlees met ui en knoflook in de olie goudbruin.
  7. Voeg zout en peper toe en giet de bouillon erbij.
  8. Leg het deksel op de pan en laat het vlees 30 min zachtjes stoven.
  9. Voeg gefruite noten, rozijnen, tomatenpuree en saffraan toe en laat alles nog eens 30 min zachtjes stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees