Bonbon van parmaham

Bonbon van parmaham

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende bonbon van parmaham met een heerlijke vulling van walnoten, flageolet en pijnboompitten. Geserveerd met gemengde sla en basilicumdressing.

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Flageolets
  • 1 el Olijfolie met Basilicumaroma Iliada

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bonbon van parmaham op tafel.

  1. Leg de twee plakken Parmaham kruislings in een soufflebakje.
  2. Meng de walnoten (houd wat achter voor de garnering), de flageolet, bleekselderij snippers, pijnboompitten met wat basilicumdressing. Let op dat het geheel niet te vochtig wordt.
  3. Doe dit mengsel in het soufflebakje en sla de rest van de plakken Parmaham over de inhoud.
  4. Leg wat gemengde sla op de borden en sprenkel er wat basilicumdressing over.
  5. Leg het Parmaham pakketje op de sla en garneer met wat walnoten.
  6. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees