Taco de carne (taco met vleesvulling)

Taco de carne (taco met vleesvulling)

Smulweb imageSmulweb

Zin in een gerecht waar je geen genoeg van kunt krijgen? Maak dan snel taco de carne, gevuld met lekker gekruide gehakt en kidsneybonen. Maak de taco helemaal af met een smaakvolle tomatensaus en de nodige ingrediënten "voor erbij".

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Tacoschelpen
  • 500 g Tomaten gepeld
  • 3 Rode peper
  • 0.5 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Taco de carne (taco met vleesvulling) op tafel.

  1. Snijd alles zoals hierboven staat aangegeven, inclusief het worteltje en de halve ui. Bak het gehakt rul met 2 teentjes knoflook, peper, zout, 1 pepertje, het worteltje en de halve ui.
  2. Roer de kidneybonen door het gehakt zodra het gaar begint te worden en laat op laag vuur meeverwarmen.
  3. Breng in een steelpannetje een bodempje water met 2 pepertjes en 1 teentje knoflook aan de kook en laat 5 minuten koken. Voeg tomaten toe en laat zachtjes pruttelen tot het vocht bijna verdampt is.
  4. Pureer de halve ui samen met het tomatenmengsel. Roer de koriander en peterselie erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verwarm de taco's en vul ze met het gehaktmengsel.
  6. Schep de tomatensaus over het gehakt.
  7. Serveer met de andere ingrediënten "voor erbij".
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans