- 4 Tacoschelpen
- 500 g Tomaten gepeld
- 3 Rode peper
- 0.5 el Koriander
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Taco de carne (taco met vleesvulling) op tafel.
- Snijd alles zoals hierboven staat aangegeven, inclusief het worteltje en de halve ui. Bak het gehakt rul met 2 teentjes knoflook, peper, zout, 1 pepertje, het worteltje en de halve ui.
- Roer de kidneybonen door het gehakt zodra het gaar begint te worden en laat op laag vuur meeverwarmen.
- Breng in een steelpannetje een bodempje water met 2 pepertjes en 1 teentje knoflook aan de kook en laat 5 minuten koken. Voeg tomaten toe en laat zachtjes pruttelen tot het vocht bijna verdampt is.
- Pureer de halve ui samen met het tomatenmengsel. Roer de koriander en peterselie erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de taco's en vul ze met het gehaktmengsel.
- Schep de tomatensaus over het gehakt.
- Serveer met de andere ingrediënten "voor erbij".