Warme kaasdip

Warme kaasdip

Smulweb imageSmulweb

Deze warme kaasdip met pittige limoen is een perfecte smaakmaker voor bijvoorbeeld een gezellige borrel. Met ui, knoflook, peper en koriander breng je de dip mooi op smaak. Lekker met brood of tortillachips!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Warme kaasdip op tafel.

  1. Hak de ui en knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd deze in reepjes.
  2. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui, knoflook en peper even aan. Schep de helft hiervan in keukenpapier.
  3. Roer de smeerkaas en limoensap door het ui-mengsel in de pan. Laat de kaas al roerende smelten. Verdun de saus eventueel met wat melk. Maak hem lekker pittig met tabasco.
  4. Doe de dipsaus over in een schaaltje en strooi het achtergehouden ui-mengsel en de koriander erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Kaas Sauzen