- 2 el Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Pittige aardappelschotel op tafel.
- Was de paprika, maak deze schoon en snijd in kleine blokjes. Schil de aardappels, was deze en snijd in even dikke plakken.
- Leg de tomaten even in kokend water, laat schrikken, ontvel en snijd zonder de steel aanzetten in blokjes.
- Maak de ui en de teentjes knoflook schoon en snijd apart fijn. Verkruimel de gedroogde Spaanse pepertjes.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Vermeng de aardappels, tomatenblokjes, ui, Spaanse pepertjes, twee derde van de knoflook in een ovenschaal en breng op smaak met zout. Snijd de mozzarella in kleine blokjes en schep erdoor. Strooi de paprikablokjes erover.
- Bak de schotel in de voorverwarmde oven (gas 2-3
- hete lucht 160 graden) ongeveer 50 minuten, tot de aardappels gaar zijn.
- Strooi vervolgens paprikapoeder, de rest van de knoflook en bieslookringetjes over de schotel en serveer.