Haricots verts in rauwe ham

Haricots verts in rauwe ham

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke haricots verts in rauwe ham. Beetgaar gekookte en bestreken met bieslookpesto. Oprollen en in de pan knapperig bruin bakken. Snel klaar en altijd een succes bij de borrel.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Haricots verts in rauwe ham op tafel.

  1. Snijd de puntjes van de haricots verts af en was ze. Kook ze in een pan met ruim water en wat zout in ongeveer 5 minuten beetgaar.
  2. Spoel ze daarna af in een zeef onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  3. Halveer de plakjes ham in de lengte en bestrijk ze met de bieslookpesto (gebruik hiervoor 2 à 3 eetlepels).
  4. Verdeel de haricots verts in 8 porties en leg ze op een plakje rauwe ham. Rol vervolgens alles samen op.
  5. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de hamrolletjes in 2 à 3 minuten knapperig bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees