Curry met groene boontjes en gember

Ga op culinaire ontdekking doorheen de historische binnenstad tijdens 'Gent Smaakt'

Ga op culinaire ontdekking doorheen de historische binnenstad tijdens 'Gent Smaakt'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
2 el arachideolie
5 cm gember, geraspt
1 rode chilipeper, fijngehakt
0,5 tl tarmeriek
1 tl komijnzaad, gekneusd
2 tl korianderzaad, gekneusd
500 g sperzieboontjes, in stukjes van 3cm
0,5 busseltje koriander
1 uitgeperste citroen
voor de afwerking: fijngehakte koriander

bereiden:

Verhit de olie in een pan en roerbak de gember en chilipeper 3 minuten met de specerijen. Doe de boontjes, koriander en citroensap erbij en laat afgedekt 30 minuten sudderen op een zacht vuur.

werk af:

Serveer met fijngehakte korianderblaadjes.

Inspiratie & blog