Gelakt kippenspiesje

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
1 kipfilet
1 blokje gekonfijte gember
3 el gembersiroop
1 el agavesiroop
enkele takjes koriander
1 el sesamzaadjes
1 el gembersiroop
1 el agavesiroop


Bereiden:

Snijd de kipfilet in blokjes en doe ze in een kommetje met de fijngesneden gekonfijte gember, de gembersiroop en de agave. Laat een nachtje marineren.

Steek de stukjes kip op spiesjes en bak ze in de pan. Bestrijk ze tijdens het bakken regelmatig met extra gembersiroop gemengd met agave.

Serveren:

Bestrooi de kippenspiesjes met sesamzaadjes en werk ze af met enkele blaadjes koriander.

Inspiratie & blog