Snickers op de barbecue

Een recept van Jeroen De Pauw, zoals gezien in Winters grillen

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
125 gr boter
75 gr chocolade + extra voor afwerking
125 gr suiker
50 gr bloem
2 eieren
100 gr pindakaas
100 gr gecondenseerde melk
2 el ongezouten pindanoten, fijngehakt

Bereiden:

Smelt de boter in een steelpannetje op de barbecue. Haal van het vuur en voeg vervolgens de chocolade toe en laat deze smelten in de boter. Doe het mengsel in een kom, voeg de suiker, de bloem en de eieren toe. Meng tot een glad deeg.

Giet het deeg in een platte ovenschaal met daarin een laagje bakpapier. Plaats de cake gedurende 30 minuten op de barbecue (op een zacht vuurtje, +- 170 graden).

Meng de pindakaas met de gecondenseerde melk. Rooster de fijngehakte pindanoten kort op de barbecue.

Serveren:

Snijd de chocoladecake in lange repen en leg deze op een bordje. Doe het pindakaasmengsel in een spuitzak en spuit een mooi laagje bovenop de cake. Bestrooi met de gegrilde nootjes en werk af met gesmolten chocolade.

Met dank aan

Weber

Inspiratie & blog