Peanutbutter fudge recept
Peanutbutter fudge! Pindakaas, we zijn er dol op. We smeren het op de boterham, doen het in ons bananenbrood, in onze smoothie en we maken er zelfs satésaus van. Maar als je nog 3 andere ingrediënten toevoegt, kan je deze heerlijk fudge maken. Leuk om weg te geven, of helemaal voor jezelf te houden natuurlijk.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 16 st.
- 20 gr roomboter
- 40 gr pindakaas met nootjes
- 400 gr gecondenseerde melk
- 100 gr pinda's
Zo maak je het
Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.
Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar. Stort de fudge in een bakblik bekleed met bakpapier.
Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snijd het vervolgens in blokjes.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.