Naankuchen
Wat krijg je als je flammkuchen mengt met naanbrood? Juist naaskuchen. Is niet een officieel gerecht komt, maar iets dat we zelf verzonnen hebben. We hadden zin in flammkuchen maar niet het juiste deeg in huis. Wel een naanbrood en zo geschiedde.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 st.
- 1 naanbrood
- 0,25 rode ui
- 3 plakjes ontbijtspek
- 1 el zure room
- 1 el crème fraîche
- Peper en zout
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (elektrisch).
Meng de zure room en de crème fraîche. Smeer het brood in met dit mengsel.
Snijd de ui in halve ringen en verdeel dit samen met het spek over het naanbrood. Breng de naankuchen op smaak met peper en zout.
Bak het naanbrood in 7 minuten af in de voorverwarmde oven.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.