Ananas Kokos ijs
IJs van slechts drie ingrediënten? Ja dat kan. Dit overheerlijke ananas kokos ijs is zo eentje. En het valt ook nog in de categorie “gezondere ijsrecepten”. We voegen namelijk geen suiker toe, want de ananas is al zoet van zichzelf.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 4 personen
- 750 gr bevroren ananas
- 1 bevroren banaan
- 400 ml kokosmelk
Zo maak je het
Doe de bevroren banaan en ananas in de kom van je keukenmachine. Voeg hier de kokosmelk aan toe. Gebruik alleen het dikkere gedeelte, laat het vocht achter in het blikje. Als je het blikje op de kop bewaart zit alle kokos bovenin het blikje.
Maal alle ingrediënten +/- 15 minuten in de keukenmachine tot een glad mengsel ontstaat. Serveer meteen. Voor wat harder ijs zet je het mengsel ongeveer 45 minuten in de vriezer.
PS ook leuk om in een uitgeholde ananas te serveren
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.