Dadels met spek en geitenkaas
Zin in een lekker borrelhapje? Probeer dan eens deze dadels met spek en geitenkaas. Dadels worden vaak als zoetmiddel gebruikt in healthy gebakjes en taartjes. Maar de combinatie met hartig is misschien nog wel lekkerder. Dan heb je zoet en zout in één hap. Lekker!
Medjoul dadels
Voor dit recept kan je het beste Medjoul dadels kopen. Deze zijn lekker groot en zacht. Ideaal om te vullen. Je kunt ze vinden in de supermarkt of bij de Turkse winkel.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 12 st.
- 12 st. Medjoul dadels
- 12 plakjes ontbijtspek
- 100 gr zachte geitenkaas
Zo maak je het
Snijd de dadels in de lengte in. Pas op dat je niet helemaal doormidden snijdt. Verwijder de pit.
Voeg een theelepel geitenkaas toe over de gehele lengte van de dadel.
Wikkel het plakje bacon om de dadel. Bak de dadels rondom bruin in een koekenpan.
Serveer de dadels met spek meteen. Want met een warme buitenkant zijn ze extra lekker.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.