Coppakroketje gevuld met mascarpone

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
8 sneetjes coppa
100 gr mascarpone
2 el geraspte parmesaan
4 basilicumblaadjes
4 kleine zongedroogde tomaten
1 ei
paneermeel - olijfolie - zout - peper

Bereiden: 

Meng de mascarpone met de parmesaan en kruid met peper en zout.

Neem een sneetje coppa, leg hierin 1 koffielepel kaasmengsel, 1 blaadje basilicum en 1 zongedroogd tomaatje. Plooi het sneetje dicht en plooi er aan de bovenkant nog een sneetje coppa over. Maak een mooi buideltje.

Bak het kroketje:

Klop het ei los en wentel hierin het coppabuideltje, rol daarna in paneermeel en bak in een pan in een beetje olijfolie.

Inspiratie & blog