Pikante tomatensalsa

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
1 grof gehakte sjalot
1 gesnipperd teentje knoflook
1 grof gehakte tomaat
1 blik tomatenstukjes (400g)
0,5 limoen
1 bosje koriander
5 plakjes jalapenos
1 tl komijnpoeder
1 tl suiker
1 tl zout
tortillachips

Bereiden:

Meng in een keukenmachine de sjalot, tomaat en jalapenos. Voeg tomatenstukjes toe. Breng op smaak met zout, komijn en suiker. Voeg limoensap en koriander toe. Maal tot kleine stukjes.

Serveren:

Serveer met tortillachips.

©kayotickitchen.com

Inspiratie & blog