Zomerse courgettes met mangosaus

Ga op culinaire ontdekking doorheen de historische binnenstad tijdens 'Gent Smaakt'

Ga op culinaire ontdekking doorheen de historische binnenstad tijdens 'Gent Smaakt'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
2 courgettes
1 rode ui
4 tomaten of 20 kerstomaatjes
1 mango
4 el olijfolie
2 takjes verse munt
0,5 rode chilipeper
50 g pijnboompitten, geroosterd
versgemalen peper - zout

bereiden:

Was de courgettes en snij in julienne of in lange linten met een slicer. Snijd de ui in schijfjes. Schil de mango en verwijder de pit.

Mix voor de saus de mango met olijfolie, chilipeper en munt. Breng op smaak met peper en zout.

Meng de mangosaus onder de courgettelinten en voeg de in stukjes gesneden tomaat en ui toe.

serveren:

Serveer met verse munt en geroosterde pijnboompitten.



Inspiratie & blog