Fruitsalade (voor bij de paasbrunch)

Fruitsalade (voor bij de paasbrunch)

Smulweb imageSmulweb

Fruitige smaken op je paasbrunch? Maak deze heerlijke fruitsalade met onder andere ananas, druiven, aardbeien en banaan. Maak de salade af met Karvan Cévitam voor een extra frisse finishing touch.

15 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Karvan Cévitam Citroen siroop

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Fruitsalade (voor bij de paasbrunch) op tafel.

  1. Neem een grote doorzichtige schaal en doe daar als eerste de ananas met siroop in. Als je plakken hebt moet je ze natuurlijk in stukjes snijden.
  2. Maak de druiven schoon en doe ze erbij. Maak de aardbeien schoon en snijd in partjes (ongeveer even groot als de ananasstukjes).
  3. Halveer de meloen, verwijder de pitjes en snijd in parten. Verwijder de schil en maak stukjes.
  4. Doe in een maatbeker de 100 ml Karvan en vul aan tot 1 liter vocht. Meng goed en schenk over het fruit.
  5. Schil vervolgens de appels en snijd in stukjes. Snijd de bananen in plakjes. Voeg alles toe en schep voorzichtig om.
  6. Vul nu bij met dusdanig veel water dat al het fruit onder het vocht komt te staan.
  7. Je kunt nu naar smaak wat vloeibare zoetstof of Karvan toevoegen om het vocht verder op smaak te brengen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Pasen Fruitsalade