- 150 g prosciutto ham
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Kabeljauw op een bootje van pompoen en risotto op tafel.
- Bereid de risotto volgens je eigen recept met droge witte wijn, bleekselderij en 2 soorten harde kaas.
- Haal de vis uit de koeling en haal door citroensap, peper en bloem. Rol de filets in ham en bind eventueel op met slagerstouw. Leg in de koelkast.
- Snijd de pompoen in kwarten, verwijder de pitten en schil en stoom beetgaar.
- Voeg als laatste de tijm toe aan de risotto.
- Verhit olie in een anti-aanbakpan en rasp er citroenschil en knoflook bij. Bak de vis in olijfolie of kokosvet in ongeveer 4 minuten per kant gaar.
- Leg op elk bord een stuk pompoen, vul met risotto en leg de gebakken vis erop.
- Geniet van de perfecte combinatie van zoete pompoen, zilte vis en authentieke risotto. Eet smakelijk!