Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Bruschetta op tafel.
- Snipper de tomaten, ui, paprika en mozzarella en doe deze in een kom. Pers de knoflook erbij. Voeg 3 á 4 eetlepels olijfolie toe en roer goed door elkaar. Voeg italiaanse kruiden, peper en zout naar eigen smaak toe. Voeg eventueel 1 á 2 theelepels pesto toe voor variatie. Laat het mengsel 10 á 15 minuten staan.
- Snijd de ciabatta/stokbrood in stukken en besmeer deze met kruiden/knoflookboter. Verwarm de broodjes in de oven tot de boter gesmolten is en haal ze eruit om af te laten koelen.
- Leg voorzichtig de bruschetta mix op de broodjes. Strooi per broodje eventueel een theelepel parmezaanse kaas eroverheen. Doe de broodjes in de oven en wacht ongeveer 10 minuten tot de mozzarella en parmezaanse kaas beginnen te smelten.
- Serveer de bruschetta direct uit de oven.